Elämysretket

Elämysretket ovat koko perheen yhteinen kokemus jylhien maisemien,
herkullisten eväiden ja jännittävien tarinoiden ääressä. Tule nauttimaan
puhtaasta luonnosta ja ulkoelämän riemusta.

KESKIVIIKKO 25.7.
YÖTTÖMÄN YÖN KANOOTTISAFARI
klo 20.00-22.00

Retkemme kulkee Sirkka- ja Levijärvellä aivan Levitunturin ja Kätkätunturin pohjoispuolella. Upeita maisemia valoisassa yössä ihastellen nautimme melomisesta ja unohdamme kaikki muut mielessä pyörivät arkiset asiat. On vain rauhallinen luonto, kanootit ja me, muuta ei tarvita. Retken päätteeksi nautimme savuntuoksuiset nokipannukahvit rauhallista lappilaista järvimaisemaa ihaillen. Kesto noin 2 tuntia.
Hinta 59 euroa/aikuinen, 39 euroa/lapsi

TORSTAI 26.7.
YÖTTÖMÄN YÖN ERÄMAARETKI
klo 19.00-23.00

Suuntaamme autolla Pallastuntureita kohti jossa pääsemme luonnon rauhaan Kivijärvelle. Retki sopii hyvin koko perheelle. Illan aikana voi kokeilla kalastusta veneestä ja rannalta, kokea katiskoja, vaeltaa, poimia marjoja ja muita metsän antimia. Paistamme nuotiolla makkarat ja nautimme nokipannukahvit. Omia eväitä saa myös ottaa mukaan. Kesto noin 4 tuntia. Hinta 68 € / aikuinen, 50 € / lapsi (4 – 12v).

PERJANTAI 27.7.
KANOOTTISAFARI Sirkka-/Levijärvellä
klo 10.00-12.00

Retkemme kulkee Sirkka- ja Levijärvellä aivan Levitunturin ja Kätkätunturin pohjoispuolella. Upeita maisemia ihastellen nautimme melomisesta ja unohdamme kaikki muut mielessä pyörivät arkiset asiat. On vain rauhallinen luonto, kanootit ja me, muuta ei tarvita. Retken päätteeksi nautimme savuntuoksuiset nokipannukahvit rauhallista lappilaista järvimaisemaa ihaillen. Kesto noin 2 tuntia.
Hinta 50 euroa/aikuinen, 35 euroa/lapsi

LAUTTARISTEILY
klo 14.00-16.00

Lähdemme lauttaretkelle Kinos Safariksen toimistolta. Siirrymme autokyydillä Sirkkajärven rantaan. Risteilemme Sirkka- ja Levijärvellä ja pysähdymme kelin salliessa hiekkarannalla. Risteilyn aikana on mahdollisuus saunoa ja käydä uimassa. Lautalla on myynnissä makkaroita, avotulella vastapaistettuja lettuja ja nokipannukahvia. Voit tuoda myös omat evääsi. Lämmintä vaatetta on hyvä ottaa mukaan. Kokonaiskesto noin 2 tuntia. Hinta 25 €/aikuinen, 17 €/lapsi (4–12v).

LAUANTAI 28.7.
VESIJETTISAFARI
klo 14.00-16.00

Vesijettisafari ajetaan vesitilanteen mukaan joko Ounasjoella tai Levi/ Sirkkajärvessä. Kesto noin 2 tuntia. Et tarvitse ajokorttia. Ikäraja ajamiseen 15 vuotta. Ajaminen on helppoa, hauskaa ja turvallista. Annamme ajo-ohjeistuksen ja tarvittavat varusteet aina ennen lähtöä. Nautiskele ajamisesta ja kesäisestä Levistä upeasta perspektiivistä katsellen. Pysähdymme välillä mehutauolle. Tarvittavat kuljetuksen sisältyvät hintaan. Hinta 95 € / hlö.

Viikko-ohjelma starttaa Kinos Safariksen toimistolta. Kaikki viikko-ohjelmat sisältävät opaspalvelut, tarvittavat kuljetukset ja varusteet sekä ALV:n. Ilmoittautumiset viikko-ohjelman retkille viimeistään edellisenä päivänä klo 16 mennessä Levin Matkailuneuvontaan puh (016) 6393300

Tapahtumapassilla yllä olevat ohjelmat -15% alennuksella

LÄSKIPYÖRÄILYÄ 25.-29.7. JOKA PÄIVÄ KLO 10.00
Suuntaamme Kätkätunturin pohjoispuolelle pitkin Ylläs-Levi maastopyöräreittiä ylämäkeen sinnitellen. Jonkun kilometrin päässä pidämme tauon ja höpöttelemme Lapista, maastopyöräilystä ja ihan mistä vaan. Palaamme ZeroPointille samaa reittiä, mutta leppoisammin alamäkeen.
Lähtö ZeroPointilta. Kesto noin 2 tuntia, riippuen olosuhteista. Hinta per hlö 20e. LOF passilla 15e.
Ei sisällä välineitä. Läskipyörän voit vuokrata ZeroPointilta. Jos laiskottaa, niin ota sähköinen. Omat eväät mukaan.
Päälle tai ainakin mukaan säähän sopiva varustus.
Kysyttävää? Kysy tai ilmoittaudu: 0400522667 tai jusku@laplanded.com

MELONTAKIERROS 25.-29.7. JOKA PÄIVÄ KLO 16.00
Leppoisa melontakierros inkkarikanooteilla Könkään kylässä Ounasjoella eli Ketinsaari vastapäivään. Saaren pohjoispäässä hörppäämme mehut, teet tahika pikaiset murukahvit. Palovaaran salliessa teemme pikkutulet ja voimme paistaa vaikka makkarat, jos olet moisia mukaan ottanut. Melontamatka noin 5km ja aikaa kulunee 2-3 tuntia. Hinta per aikuinen hlö 50e ja alle 13v lapsi 30e. LOF passilla 30e/15e.
Päälle tai ainakin mukaan säähän sopiva varustus.
Kysyttävää? Kysy tai ilmoittaudu: 0400522667 tai jusku@laplanded.com

Kurkkaa myös ratsastusretket täältä!

Omatoiminen retkeily:

Levin Maastopyöräilyreitit
Levin Kävelyreitit

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs3/54/levioutd/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405