Jooga

 Hot Jooga

Ma 24.7. ja su 30.7. klo 18-19:30
KuruYoga, Passilaisille 13€/hlö

Hot jooga tuntimme perustuu bikram sarjaan, jossa harjoitetaan voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta, ja joka pistää aineenvaihdunnan liikkeelle. Tunti on erittäin energisoiva. Tunti sopii kaikille sillä ohjeistus on yksityiskohtaista, liikkeet selkeitä ja asanoissa edetään asteittain – jokainen löytää itselleen sopivan vaativuustason. Muista juoda paljon vettä ennen ja jälkeen harjoituksen.  Varaa paikka itsellesi: Varaukset. Toivomme, että asiakkaat toisivat oman hikipyyhkeen maton päälle. Löydät meidät Levin kylpylähotellin tiloista. Pukuhuoneet sijaitsevat alakerrassa, sali ja vastaanotto Levi Hotel Spa Wellnes osastolla.

Kundaliinijooga

Ke 26.7.  klo 18-19:30
KuruYoga, Passilaisille 13€/hlö

Kundaliinijooga on tietoisuuden joogaa; se on yksinkertaista, ja kuka tahansa ikään, kokoon tai kokemukseen katsomatta voi harrastaa sitä. Jooga on työväline itsetuntemuksessa ja voimavarojen uudistamisessa. Varaa paikka itsellesi: Varaukset . Toivomme, että asiakkaat toisivat oman hikipyyhkeen maton päälle. Löydät meidät Levin kylpylähotellin tiloista. Pukuhuoneet sijaitsevat alakerrassa, sali ja vastaanotto Levi Hotel Spa Wellnes osastolla.

Hot Yin Jooga

Pe 28.7. klo 19-20:30
La 29.7 klo 18-19:30
Su 30.7. klo 10-11:30
KuruYoga, Passilaisille 13€/hlö

Yin tunnilla sidekudoksia ja ligamentteja venytetään staattisesti ja pitkäkestoisesti. Asennot, joissa viivytään useita minuutteja edistävät sidekudosalueiden aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiansaantia. Yin tunnilla antaudumme rauhalliseen, tasapainottavaan harjoitukseen tarkoituksena päästää irti kaikesta jännityksestä. Yin tukee erityisen hyvin muita liikuntamuotoja ja toimii hyvin palauttavana harjoituksena. Varaa paikka itsellesi: Varaukset.  Toivomme, että asiakkaat toisivat oman hikipyyhkeen maton päälle. Löydät meidät Levin kylpylähotellin tiloista. Pukuhuoneet sijaitsevat alakerrassa, sali ja vastaanotto Levi Hotel Spa Wellnes osastolla.