Melonta

Keskiyön melontaretki

Kun aurinko paistaa yötä päivää, voi vaeltaja lähteä retkelle yhtäkoska. Me lähdemme vaellukselle, kun aurinko paistaa pohjoiselta taivaalta. Keskiyön auringosta nauttien ja hiljalleen meloen suuntaamme kohti Levitunturia. Unohtumaton elämys rauhasta ja hiljaisuudesta nauttivalle retkeilijälle. Ennen retkelle lähtöä opas antaa koulutuksen melonnan tekniikasta ja kanootin käsittelystä. Melomme Könkäältä Sirkkaan. Matkalla ei ole koskia, vain muutama pieni niva. Pysähdymme matkalla hiekkasärkällä, jossa paistamme makkaraa ja nautimme kahvit. Yöuiminen puhtaassa ja raikkaassa vedessä on suuri elämys. Sopii erinomaisesti aloittelijoille, koska reitti on helppo. Kesto noin 3 tuntia ja sisältää kuljetus, melontavarustus, tarjoilut & oppaan palvelut. Ilmoittaudu  viimeistään edellisenä iltana klo 18 raiski@levi.fi tai 040 716 3033.

Melontaretki Ounasjoella

Melonta on helppo tapa liikkua luonnossa. Lähdemme liikkeelle Leviltä, josta on kuljetus Taivaanvalkeisiin. Tutustumme Taivaanvalkeiden pihapiiriin ja nautimme upeasta lappilaisesta rakennustaiteesta. Opas neuvoo melonnan tekniikan. Ja sitten vain vesille! Melomme Ounasjokea pitkin Hirvasniemeen, jossa paistamme makkarat. Rohkeimmilla on mahdollisuus pulahtaa Ounasjoen puhtaaseen veteen ja nauttia uimisesta. Matka jatkuu Hossansalmeen, josta on kuljetus takaisin Leville. Kesto noin 3tuntia ja sisältää: kuljetus, melontavarustus, tarjoilut, oppaan palvelut. Ilmoittaudu viimeistään edellisenä iltana klo 18 raiski@levi.fi tai 040 716 3033.

Yöttömän yön kanoottiretki

Retkemme kulkee Sirkka- ja Levijärvellä aivan Levitunturin ja Kätkätunturin pohjoispuolella. Upeita maisemia valoisassa yössä ihastellen nautimme melomisesta ja unohdamme kaikki muut mielessä pyörivät arkiset asiat. On vain rauhallinen luonto, kanootit ja me, muuta ei tarvita. Retken päätteeksi nautimme savuntuoksuiset nokipannukahvit rauhallista lappilaista järvimaisemaa ihaillen. Kesto n. 2,5 tuntia. Ilmoittautuminen viimeistään edellisenä päivänä klo 16 mennessä Levin  Matkailuneuvontaan puh (016) 6393300
Normaali hinta 59 euroa/aikuinen, 39 euroa/lapsi