Melonta

KESKIVIIKKO
YÖTTÖMÄN YÖN KANOOTTISAFARI
klo 20.00-22.00

Retkemme kulkee Sirkka- ja Levijärvellä aivan Levitunturin ja Kätkätunturin pohjoispuolella. Upeita maisemia valoisassa yössä ihastellen nautimme melomisesta ja unohdamme kaikki muut mielessä pyörivät arkiset asiat. On vain rauhallinen luonto, kanootit ja me, muuta ei tarvita. Retken päätteeksi nautimme savuntuoksuiset nokipannukahvit rauhallista lappilaista järvimaisemaa ihaillen. Kesto noin 2 tuntia.
Hinta 59 euroa/aikuinen, 39 euroa/lapsi

PERJANTAI
KANOOTTISAFARI Sirkka-/Levijärvellä
klo 10.00-12.00

Retkemme kulkee Sirkka- ja Levijärvellä aivan Levitunturin ja Kätkätunturin pohjoispuolella. Upeita maisemia ihastellen nautimme melomisesta ja unohdamme kaikki muut mielessä pyörivät arkiset asiat. On vain rauhallinen luonto, kanootit ja me, muuta ei tarvita. Retken päätteeksi nautimme savuntuoksuiset nokipannukahvit rauhallista lappilaista järvimaisemaa ihaillen. Kesto noin 2 tuntia.
Hinta 50 euroa/aikuinen, 35 euroa/lapsi

Viikko-ohjelma starttaa Kinos Safariksen toimistolta. Kaikki viikko-ohjelmat sisältävät opaspalvelut, tarvittavat kuljetukset ja varusteet sekä ALV:n. Ilmoittautumiset viikko-ohjelman retkille viimeistään edellisenä päivänä klo 16 mennessä Levin Matkailuneuvontaan puh (016) 6393300

Tapahtumapassilla alennus yllä olevista ohjelmista -15%

Melontakierros Ounasjoella 25.-29.7. joka päivä klo 16.00
Leppoisa melontakierros inkkarikanooteilla Könkään kylässä Ounasjoella eli Ketinsaari vastapäivään. Saaren pohjoispäässä hörppäämme mehut, teet tahika pikaiset murukahvit. Palovaaran salliessa teemme pikkutulet ja voimme paistaa vaikka makkarat, jos olet moisia mukaan ottanut. Melontamatka noin 5km ja aikaa kulunee 2-3 tuntia. Hinta per aikuinen hlö 50e ja alle 13v lapsi 30e. LOF passilla 30e/15e.
Päälle tai ainakin mukaan säähän sopiva varustus.
Kysyttävää?  Kysy tai ilmoittaudu: 0400522667 tai jusku@laplanded.com


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs3/54/levioutd/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405