Retket

Retki Saanalle ja Jäämerelle

Keskiviikkona 26.7. klo 8:00 alkaen
Lapin Luontoelämys, passilla 120€/hlö

Lähdemme Leviltä aamulla klo 8 kohti Kilpisjärveä. Matkalla opas kertoo Lapin ihmisten elämästä ja luonnosta. Pysähdymme Artic Knife myymälään ja nauttimaan kahvit ja munkit. Kilpisjärvellä nautimme omakustanteisen lounaan Retkeilykeskuksessa. Lähdemme kiipeämään yhdelle Suomen kuuluisimmista tuntureista-Saanalle. Jokainen voi valita sopivan kokoisen reitin Saanan rinteillä. Voimme nauttia kolmen valtakunnan upeista maisemista. Saanalta palattuamme jatkamme matkaa Skibotniin Jäämeren rantaan, jossa mahdollisuus uimiseen ja paikallisesta kaupasta ostosten tekemiseen. Palaamme takaisin Leville monta elämystä rikkaampana. Kesto koko päivän noin 14h. Retki on opastettu ja sopii normaalikuntoiselle. Hinta Levi Outdoor Fest passilla 120€ sisältäen kuljetuksen ja opastuksen.

Ilmoittautumiset viimeistään edeltävänä iltana klo 18:00 mennessä ja lisätiedot puh. +358407163033 tai email. raiski@levi.fi

Yöttömän yön erämaaretki

Torstaina 27.7. klo 20:00 alkaen
Kinos Safaris, passilaisille -10% normaali hinnasta

Suuntaamme autolla Pallastuntureita kohti jossa pääsemme luonnon rauhaan Kivijärvelle. Retki sopii hyvin koko perheelle. Illan aikana voi kokeilla kalastusta veneestä ja rannalta, kokea katiskoja, vaeltaa, poimia marjoja ja muita metsän antimia. Paistamme nuotiolla makkarat ja nautimme nokipannukahvit. Omia eväitä saa myös ottaa mukaan.Lähtö kello 20:00 Kinos Safariksen toimistosta.Kesto noin 4 tuntia.  Ilmoittautuminen retkelle viimeistään edellisenä päivänä klo 16 mennessä Levin  Matkailuneuvontaan puh (016) 6393300.
Normaali hinta 68 € / aikuinen ja 50 € / lapsi (4 – 12v).