kuva

Esittelyssä Extreme Finntriathlon Levi

7.6.2018
Extreme Finntriathlon Levi -triathlonkilpailu kruunaa Levi Outdoor Fest -tapahtumaviikon. Kilpailussa yhdistyvät triathlon ja polkujuoksu. Tapahtuma haastaa kokeneemmatkin kestävyyskuninkaat äärirajoille, mutta Levin maisemat antavat myös nautiskelijoille todellisen elämyksen.

Tule ja koe huikea Extreme Finntriathlon Levi – matkavaihtoehtoina Levin Pitkä (uinti 1900m, pyöräily 120km, juoksu 21,1 km) ja Levin Sprintti (400m, 20km ja 6km).

Tapahtumainfo

Uintiosuudella voit kokea tunturipurojen raikkautta, sillä kirkasvetinen Immeljärvi sijaitsee Levitunturin ja Kätkätunturin syleilyssä. Jo uidessasi saat ensipuraisun tapahtuman uniikista ja karusta fiiliksestä.

Pyöräilyreitti uudistuu hieman, mutta myös tänä kesänä maisemat hakevat vertaistaan! Pitkän matkan pyöräilyreitti kiertää Ylläkselle, missä ajetaan Ylläksen maisematie.
T2-alue sijaitsee aiemmista vuosista poiketen Zero Pointin ja Levin kylpylän alueella.

Juoksuosuus on polkujuoksua aidoimmillaan, kun reitti kiertää mm. legendaarisen Kätkätunturin vaellusreitin sekä nousee pitkin maailmancupin pujottelurinnettä kohti Levin huippua Palovartijan majalle. Viimeiset kilometrit lasketellaan Lapin lumouksesta nauttien Zero Pointilla sijaitsevaan maaliin.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen ja lisätietoja Extreme Finntriathlon Levistä.

LUOKAT

Sarjat: Miehet/Naiset/Joukkueviesti
Sprinttimatka klo 11:00: uinti 400m, pyöräily 20km ja juoksu 6km
Pitkä matka klo 10:00 : uinti 1900m, pyöräily 120km ja juoksu 21km

TURVALLISUUS JA ENSIAPU
Järjestäjällä on ainoastaan vastuuvakuutus, eikä osallistujia ole vakuutettu tapaturmien osalta. Tarkasta, onko tapaturmavakuutuksesi voimassa myös urheiltaessa ja osallistuessa kunto- ja kilpatapahtumiin. Jokaisen on syytä huomioida, että tapahtuman erityisluontoisuudesta johtuen loukkaantumisriski tavanomaista suurempi. Juoksuosuus juostaan osin haastavassa maastossa.

OSALLISTUMISMAKSU SISÄLTÄÄ:

• Uimalakin, kilpailijarannekkeen, kilpailunumerot, kuminauhaa ja hakaneuloja numerolapun kiinnittämiseen.
• Juomahuollon kilpailun aikana ja maaliintulon jälkeen, kattavan ruokailun kilpailun jälkeen sekä saunan.
• Ajanotto-tagin, joka kiinnitetään annetun ohjeen mukaan vasempaan nilkkaan.

Finntriathlon Levi -tapahtuman vastuullinen järjestäjä on Finntriathlon Oy. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Levin Matkailu Oy:n sekä Levin alueen yritysten kanssa. Toteutuksessa on mukana useita paikallisia yhdistyksiä. Tapahtumapäällikkö: Juuso Kutvonen, 040-5504996


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs3/54/levioutd/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405