kuva

Esittelyssä Levi Up

28.5.2018

Levi Up testaa keuhkosi raastavassa nousussa Levin eturinteellä juosten. Jylhä 160 metrin nousu 788 metrin matkalla koettelee maitohappojen sietokykyäsi. Kisa käydään tunturin eturinteessä, joten tapahtuma on erittäin yleisöystävällinen. Yleisölle on molempina tapahtumapäivinä vapaa pääsy tapahtuma-alueelle ja katsomoalueelle.

Levi Up starttaa Zero Pointilta ja päättyy eturinteen päälle ravintola Horizonttiin. Osallistumismaksuun kuuluu numero ja ajanotto-chip, starttipaketti, huoltopisteet kilpailussa ja muistopalkinto maaliin tulleille. Starttipaketin voi noutaa kilpailuinfosta. Kilpailuinfo sijaitsee Zero Pointilla ja on auki klo 8.00-18:00 päivittäin.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen alkaa myöhemmin. Levi Outdoor Fest passilla osallistuminen veloitukseton. Tapahtumapassilla kampanjakoodi LEVIOUTDOORFEST, passit tarkistetaan paikan päällä. Myös tapahtumaviikon aikana voi illmoittautua mukaan kisaan kilpailuinfoon pe 27.7. klo 15:00 mennessä. Voit ilmoittautua kisaan myös ilman tapahtumapassia.

HINTA
Aikuinen: 15 euroa
Lapset alle 12v.: 10 euroa

Levi Outdoor Fest -passilla ilmaiseksi

SARJAT
Juoksu M/N yleinen ja juniori

PALKINNOT
Kaikki maaliin tulleet saavat muistomitalin, lisäksi sarjojen kolme parasta palkitaan. Palkinnot jaetaan Zero Pointilla viimeisten kilpailijoiden saapuessa maaliin.

HUOLTOPISTE
Juomahuolto on maalissa ravintola Horizontin luona.

PYSÄKÖINTI
Voit pysäköidä Zero Pointin luo merkityille paikoille.

TAVARASÄILYTYS
Tavarasäilytys löytyy Levi Outdoor Festin infopisteeltä.

TURVALLISUUS JA ENSIAPU
Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Tapahtuman ensiavun hoitaa Kittilän SPR. Reittiä ei suljeta muilta kulkijoilta, joten reitillä voi tulla vastaa muita kulkijoita sekä pyöräilijöitä.

LASTENHOITO
Levi Up sopii koko perheelle, joten voit ottaa lapset myös mukaan joko kisaamaan tai kannustamaan.

Oy Levi Events Ltd toimii tapahtuman vastuullisena järjestäjänä ja se on myös koonnut tapahtumaan liittyvän organisaation.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs3/54/levioutd/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405