Info

Kilpailuinfo Zero Pointilla
25.7.-28.7. ke-la

Levi Outdoor Fest yhdistää Levin ainutlaatuisen luonnon ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet upeaksi aktiivitapahtumaksi. Tämä liikunnallinen huvipuisto tarjoaa elämyksiä jokaiselle aina aloittelijasta kokeneeseen kilpailijaan sekä vauvasta vaariin, sillä Fest sopii erinomaisesti myös liikunnalliseksi perhelomaksi. Kokeile erilaisia aktiviteetteja, kilpailuja sekä klinikoita ja rakastu Levin raikkaaseen luontoon.

Kokeile uutta lajia. Tai kymmentä!

Aktiviteettien kautta voit kokeilla uusia lajeja helposti ja voit perehtyä tarkemmin jo tuttuun lajiin. Kaikki kilpailut on suunniteltu Levin tunturimaastoa hyödyntäen ja reitit merkattu upeiden maisemien ääreen. Tapahtuman kilpailutarjonnasta löytyy mm.  maastopyöräilyä, maastopyöräenduroa ja tunturitriathlonia. Levi Outdoor Fest järjestetään kesällä 2018 neljättä kertaa.

Ympärivuotinen Levi

Levi on ympärivuotinen matkailukeskus, josta tekeminen ei lopu. Kesällä ympärivuorokautinen aurinko mahdollistaa harrastamisen kellonajasta riippumatta. Levi Outdoor Festin avulla tarjoamme sinulle kaiken, mitä Levillä voi kesäisin tehdä!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs3/54/levioutd/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405