Info

Kilpailu – ja tapahtumainfo Zero Pointilla
26.7.-30.7. ke-su klo 10-18:00

Levi Outdoor Fest yhdistää Levin ainutlaatuisen luonnon ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet upeaksi aktiivitapahtumaksi. Tämä liikunnallinen huvipuisto tarjoaa elämyksiä jokaiselle aina aloittelijasta kokeneeseen kilpailijaan sekä vauvasta vaariin, sillä Fest sopii erinomaisesti myös liikunnalliseksi perhelomaksi. Kokeile erilaisia aktiviteetteja, kilpailuja sekä klinikoita ja rakastu Levin raikkaaseen luontoon.

Kokeile uutta lajia. Tai kymmentä!

Aktiviteettien kautta voit kokeilla uusia lajeja helposti ja voit perehtyä tarkemmin jo tuttuun lajiin. Kaikki kilpailut on suunniteltu Levin tunturimaastoa hyödyntäen ja reitit merkattu upeiden maisemien ääreen. Tapahtuman kilpailutarjonnasta löytyy mm. polkujuoksua, maastopyöräilyä, tunturitriathlonia. Levi Outdoor Fest järjestetään kesällä 2017 kolmatta kertaa.

Ympärivuotinen Levi

Levi on ympärivuotinen matkailukeskus, josta tekeminen ei lopu. Kesällä ympärivuorokautinen aurinko mahdollistaa harrastamisen kellonajasta riippumatta. Levi Outdoor Festin avulla tarjoamme sinulle kaiken, mitä Levillä voi kesäisin tehdä!