kuva

Uudet tuulet

21.5.2018

Olemme uudistaneet hiukan sisältöämme erityisesti kilpailujen osalta. Tänä vuonna tarjolla on kaikkea hauskaa pyöräilyn ystäville sekä kilpailujen että oheisohjelman muodossa. On Ylläs-Levi MTB:tä, MTB Enduroa, Triathlonia sekä uutuutena tänä vuonna LEVI24, joka aiemmin on järjestetty jo kesäkuun puolella.

LEVI24 on nimensä mukaisesti 24 tunnin maastopyöräkilpailu, jossa pisimmän matkan ajanut voittaa. Osallistua voit joko yksin, kaksin tai joukkueena. Kilpailu on erityisen hyvä idea esimerkiksi työpaikan työhyvinvointipäivään! Sen lisäksi, että Levi24:n tapahtuma-ajankohta muuttuu, myös reittiä uudistetaan. Kilpailu onkin tullut jo kunnioitettavaan 12 vuoden ikään, joten aika tälle uudistukselle onkin otollinen. Reitistä saatte lisätietoa myöhemmin, kun loputkin lumet ovat sulaneet pois metsistä. LEVI24 on mukana myös hyväntekeväisyydessä, sillä osa kilpailun osallistujamaksuista lahjoitetaan tänä vuonna Rovaniemen sairaalan lasten osastolle.

Levin alueen yritykset ovat jälleen mukana rakentamassa tätä koko perheen tapahtumaa tuoden omat kesäaktiviteettinsa ohjelmatarjontaan mukaan. Ohjelmakin rakentuu parhaillaan, joten kannattaakin seurailla näitä sivuja, sillä päivittelemme aktivitettitarjontaa jatkuvasti.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs3/54/levioutd/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405